Om Oss

Denna webbsida drivs av mig, Gärdar Olofsson, och till min hjälp har jag två medarbetare som jag berättar mer om nedan. Jag har bott i Stockholm sedan födseln och har som vana att besöka Hagaparken minst fem gånger årligen.

Jag kommer fortfarande ihåg när pappa tog med mig till Hagaparken som barn, och med lite tur får jag snart möjlighet att visa mina egna barn hur vacker Hagaparken är. Det huvudsakliga målet med denna webbsida är att sprida information om Hagaparken, så att fler får upp ögonen för vilka fina byggnader och roliga aktiviteter som finns i parken.

Att ha en så här vacker park i centrala Stockholm är helt fantastiskt, och jag har alltid och kommer alltid vara fast i mina åsikter om att Hagaparken ska få stå kvar i tusentals år till. Med bostadsbrist och platsbrist kan det säkerligen vara lockande att öronmärka delar av Hagaparken för bostadsbebyggelse, men min förhoppning är att Hagaparken alltid ska få lämnas orörd.

 

Lena Moström

Lena arbetar på ett hotell i närheten av Hagaparken, och besöker parken minst en gång i veckan. Utöver det deltar hennes barn på många av de aktiviteter som anordnas i Hagaparken. Hon bistår inte med något redaktionellt material, men hon är ovärderlig när det kommer till att tipsa mig om nya ämnesområden som jag bara måste skriva om i bloggen.

 

Markus Holm

Markus inblandning i denna webbsida är minimal, men han förtjänar trots det att nämnas. Markus är en nära vän till mig, som jag alltid ringer så fort någonting gällande det tekniska bitarna på webbsidan inte fungerar. Han är inte en utbildad webbdesigner, men han har stora kunskaper inom WordPress och det tar aldrig mer än några minuter innan han löser de problem som nästan helt uteslutande jag ställt till med.