Passande hotell i anslutning till Hagaparken

När man besöker Hagaparken, eller kanske det spännande Fjärilshuset i Hagaparken, kan det vara skönt att efteråt kunna koppla av samt övernatta i ett hotell. I den här artikeln pratar vi mer om 4 hotell som lämpar sig perfekt för alla som besöker Hagaparken.

 

4 utmärkta hotell vid Hagaparken

  1. Hotell Gio: 700 meter från Hagaparken.
  2. Elite Hotel Carolina Tower: 1,3 km från Hagaparken.
  3. Best Western Plus Time Hotel: 1,7 km från Hagaparken.
  4. Pensionat Odengatan: 2,2 km från Hagaparken.

 

Nedan pratar vi mer om de hotell som precis nämnts i större detalj.

Tips: Om du tar dig till Stockholmhotell.com får du möjlighet att läsa mer om prisvärda hotell i Stockholm.

 

1. Hotell Gio (från cirka 750 kr per natt)

Hotell Gio hittar du cirka 700 meter från Hagaparken. Receptionen är öppen dygnet runt, och det finns även en privat parkering tillgänglig i närheten av hotellet. Hotell Gio lämpar sig även väl för barnfamiljer, och kostnadsfritt WiFi inkluderas för alla betalande gäster i samtliga delar av hotellet.

Utöver detta erbjuds även ett fitnesscenter, en bastu samt en mysig uteterass.

 

2. Elite Hotel Carolina Tower (från cirka 1 000 kr per natt)

Elite Hotel Carolina Tower är ett luxuöst hotell som är beläget strax utanför Karolinska universitetssjukhuset i Hagastaden, cirka 1,3 kilometer från Hagaparken. Om du vill besöka gymmet eller basta, då är det den 16 våningen du ska besöka. På våning 16 får du även ta del av en fin utsikt över Stockholms innerstad.

Hotellets restaurang serverar italiensk mat, och i restaurangen även är en avslappnad miljö som gäller enligt gäster som sagt sitt via Booking.com. Det finns även en busshållplats cirka 100 meter från hotellet, vilket underlättar om du inte vill ta en promenad från Hagaparken till Elite Hotel Carolina Tower.

 

3. Best Western Plus Time Hotel (från cirka 750 kr per natt)

Best Western Plus Time Hotel ligger strax intill Vanadislunden, och erbjuder en lugn miljö samt ett bra pris för övernattning. Från hotellet kan du även resa vidare från Stockholm på bara några minuter, då Stockholm Centralstation bara ligger tre stationer bort.

Samtliga rum i hotellet har parkettgolv, en platt-tv samt ett badrum med golvvärme, och det är även vanligt att en fransk terrass finns tillgänglig. Hotellet har utöver detta en utmärkt spaavdelning, så även en bar. Som brukligt inkluderas även kostnadsfri WiFi för samtliga gäster.

 

4. Pensionat Odengatan (från cirka 750 kr per natt)

Pensionat Odengatan ligger 2,2 kilometer från Hagaparken, och erbjuder mysiga rum med platt-tv samt högt till tak. Frukostbuffé serveras varje dag, och om du vill ta dig till Stockholms stadsbibliotek behöver du bara promenera i cirka 2 minuter.

Även här inkluderas kostnadsfri Wifi för samtliga gäster.

Lämna en kommentar