Äta i Hagaparken

För den som vill äta i Hagaparken finns det fem restauranger att välja mellan. Dessa är Stallmästaregården, Radisson Royal Blue Park Hotel, Fjärilshuset, Koppartälten och Haga Forum.

Många väljer dock att medta egen matsäck som gärna förtärs i den vackra naturen. Nedan hittar du mer information om alla trevliga restauranger Hagaparken har att erbjuda sina besökare.

Fjärilshuset

I anslutning till Fjärilshuset finns ett trevligt trädgårdscafé som erbjuder god mat för både stora och små besökare.

Här finns gott fikabröd och kaffe samt lättare luncher såsom köttbullar med tillhörande potatismos, pannkakor med sylt och grädde samt fräscha sallader.

Trädgårdscaféet är alltid öppet när utställningen är öppen men köket stänger 60 minuter innan stängning.

Haga Forum

Har du höga krav på estetik och känsla rekommenderas Haga Forum. Det är en trevlig miljö för både affärsluncher och middagsgäster.

Beroende på dag och tid på dygnet kan du välja mellan à la carte, brunch, bufféer, festmeny och julbord.

Vid bokning kan Haga Forum även ordna bröllop och minnesstund. Haga Forum skräddarsyr arrangemang efter dina önskemål.

Koppartälten

Värdshuset Koppartälten låter dig njuta av à la carte-luncher i trädgården heta sommardagar eller framför brasan kalla vinterdagar.

I värdshuset kan du dessutom njuta av affärsluncher, bruncher eller gruppmiddagar.

Därtill har Värdshuset Koppartälten allt som behövs för bröllop och fest, konferenser och minnesstunder. Kontakta Värdshuset Koppartälten för prisförslag.

Radisson Royal Blu Park Hotel

Här får du en underbar blandning av klassisk och modern mat och tillfälle att njuta av utsikten över Brunnsviken. Maten lagas i eget kök med utsökta råvaror.

Varma sommarkvällar tänds grillen på terrassen och om du så vill kan du och ditt sällskap njuta av maten under bar himmel.

I restaurangen på Radisson Royal Blu Park Hotel finns plats för upp till 375 personer.

Stallmästaregården

I Hagaparken ligger Stallmästaregården som är ett boutiquehotell och värdshus. Här kan du äta både frukost och brunch samt lunch och à la carte.

Frukost

Mån-fre 07.00 – 10.00
Lörd-sön 07.30 – 10.30

Brunch

Sön 12.00 – 16.00.

Lunch

Mån-fre 11.30 – 16.00

Á la carte

Mån-fre 17.00 – 22.00